Op zoek naar een huishoudhulp met dienstencheques?

Ben je op zoek naar een gedreven en gemotiveerde huishoudhulp om bij je thuis te poetsen, strijken, koken en/of boodschappen te doen? Assist biedt huishoudhulp aan in de ruime regio’s Turnhout, Geel en Mol. Als je kiest voor Assist, dan ga je in zee met een dienstenchequebedrijf dat veel aandacht besteedt aan de opvolging, begeleiding en opleiding van zijn huishoudhulpen.

Welke huishoudhulp is mogelijk?

De dienstencheques koop je aan bij Sodexho. Eén dienstencheque voor één uur huishoudhulp kost 9 euro. Na het belastingsvoordeel betaal je uiteindelijk slechts 6,30 euro per uur.

Hoe starten met huishoudhulp via Assist?

 1. Je contacteert ons telefonisch, per mail of via een online aanmeldingsformulier
  Wij vernemen van jou graag al je contactgegevens, voor welke huishoudelijke taken je een huishoudhulp zoekt én welke frequentie je verwacht. Daarbij kan je aangeven op welke dagen de huishoudhulp wel of niet mogelijk is.
 2. Wij zoeken een huishoudhulp voor jou
  Na jouw aanmelding start meteen de zoektocht naar een passende huishoudhulp. Ofwel hebben we deze al in dienst, ofwel werven we deze gericht aan. Wij zoeken steeds een huishoudhulp die zo dicht mogelijk in de buurt woont. Bij dringende gevallen schakelen we tijdelijk één van onze ‘vrije’ huishoudhulpen in.
 3. Voorstel van mogelijke huishoudhulp
  Wanneer we een geschikte huishoudhulp gevonden hebben, contacteren we jou met dit voorstel. Als je akkoord gaat, plannen we een huisbezoek in.
 4. Huisbezoek door één van onze verantwoordelijken
  Tijdens dit huisbezoek bespreken we grondig het takenpakket. Op basis daarvan werken we op maat een takenlijst uit. Verder lichten we alle praktische afspraken toe en sluiten we een overeenkomst af.
  Als je wil, mag je ook zelf de huishoudhulp wegwijs maken en de taken toelichten. Een kennismakingsbezoek door de huishoudhulp zelf is optioneel mogelijk.
 5. Onze huishoudhulp gaat van start
  Na het huisbezoek staat niets een snelle start nog in de weg. Jij bepaalt hoe onze huishoudhulp toegang krijgt tot je woning: geef je een sleutel, ben je altijd zelf thuis, open en sluit je de deur zelf,…? Alles kan en is voor ons bespreekbaar.

Waarom kiezen voor Assist?

Wij zijn een niet-commercieel dienstenchequebedrijf. Onze eerste bekommernis is niet het maken van winst. Wij streven naar een uiterst kwaliteitsvolle service waarbij we een goede ondersteuning, begeleiding en opvolging van onze huishoudhulpen van essentieel belang vinden. Zo voorzien we voor startende huishoudhulpen een intensieve begeleiding door een poetscoach.

Onze huishoudhulpen genieten van extra voordelige arbeidsvoorwaarden, waardoor je mag rekenen op gemotiveerde krachten.

Wij leveren alle mogelijke inspanningen voor een snelle service. Bij dringende situaties beschikken we over een pool van ‘vrije’ huishoudhulpen die we snel kunnen inschakelen.

Behoefte aan een huishoudhulp?

Contacteer ons vandaag nog.