Een huishoudhulp nodig?

Ben je op zoek naar een gedreven en gemotiveerde huishoudhulp om bij je thuis te poetsen, strijken, koken en/of boodschappen te doen? Assist biedt huishoudhulp aan in de ruime regio’s Turnhout, Geel en Mol. Als je kiest voor Assist, dan ga je in zee met een dienstenchequebedrijf dat veel aandacht besteedt aan de opvolging, begeleiding en opleiding van zijn huishoudhulpen.

Welke huishoudhulp is mogelijk?

  • Huishoudhulp met dienstencheques is mogelijk voor het reguliere poetsen, strijken, koken en het doen van boodschappen. Jij bepaalt welke huishoudelijke taken onze huishoudhulp uitvoert.
  • Huishoudhulp is mogelijk in tijdsblokken vanaf minimum 3 uur. Jij kiest de vaste frequentie. Dit kan meerdere keren per week, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks zijn
  • Bij Assist krijg je een vaste huishoudhulp toegewezen. Alleen bij ziekte of verlofperiodes wordt deze vervangen door een andere persoon.

De dienstencheques koop je aan bij Sodexho. Eén dienstencheque voor één uur huishoudhulp kost 9 euro. Na het belastingsvoordeel betaal je uiteindelijk slechts 6,30 euro per uur.

Assist

Dienstenchequebedrijf huishoudhulp
Parklaan 20
2300 Turnhout
Tel: 014 46 27 18
assist@webwerkt.be

Een huishoudhulp nodig?

Contact

Ik zoek een huishoudhulp