Op zoek naar een poetshulp met dienstencheques?

Kan jij extra hulp in het huishouden gebruiken? Dan kunnen wij jou zeker verder helpen.

Je kan een huishoudhulp inschakelen voor volgende taken:

Andere taken zijn jammer genoeg niet toegelaten via dienstencheques.

WEB biedt poetshulp aan in de ruime regio’s Turnhout, Geel en Mol.

De dienstencheques koop je aan bij Sodexo. Eén dienstencheque voor één uur poetshulp kost 9 euro. Na het belastingsvoordeel betaal je uiteindelijk slechts 7,20 euro per uur.

WAAROM KIEZEN VOOR WEB?

Als je kiest voor WEB, dan ga je in zee met een dienstenchequebedrijf dat veel aandacht besteedt aan de opvolging, begeleiding en opleiding van zijn poetshulpen.

In een persoonlijk gesprek, bij het begin, worden al je wensen opgenomen. Onze poetscoaches ondersteunen onze huishoudhulpen op de werkvloer met raad en daad en leren hen de knepen van het vak. Daarnaast voorzien we ook de nodige ondersteuning voor onze klanten en kunnen zij steeds terecht bij onze medewerkers met de nodige vragen. Zo proberen wij alle partijen tevreden te houden en streven we naar een goed evenwicht tussen de klant en de poetshulp. Je bent ook welkom met je eigen thuishulp.

HOE STARTEN MET POETSHULP VIA WEB?

 1. Je contacteert ons telefonisch, per mail of via een online aanmeldingsformulier
  Wij vernemen van jou graag al je contactgegevens, voor welke huishoudelijke taken je een poetshulp zoekt én welke frequentie je verwacht. Daarbij kan je aangeven op welke dagen de poetshulp wel of niet mogelijk is.
 2. Wij zoeken een poetshulp voor jou
  Na jouw aanmelding start meteen de zoektocht naar een passende poetshulp.
 3. Voorstel van mogelijke poetshulp
  Wanneer we een geschikte poetshulp gevonden hebben, contacteren we jou met dit voorstel. Als je akkoord gaat, plannen we een huisbezoek in.
 4. Huisbezoek door één van onze verantwoordelijken
  Tijdens dit huisbezoek bespreken we grondig het takenpakket. Verder lichten we alle praktische afspraken toe en sluiten we een overeenkomst af.
 5. Onze poetshulp gaat van start
  Na het huisbezoek staat niets een snelle start nog in de weg. Jij bepaalt hoe onze poetshulp toegang krijgt tot je woning: geef je een sleutel, ben je altijd zelf thuis, open en sluit je de deur zelf,…? Alles kan en is voor ons bespreekbaar.

 

Behoefte aan een poetshulp?

Contacteer ons vandaag nog.