Werken als poetshulp bij WEB?

Woon je in de ruime regio rond Turnhout, Geel en Mol én wil je graag werken als poetshulp? Solliciteer dan bij WEB Poetshulp. Als niet-commercieel dienstenchequebedrijf hebben wij verschillende extra troeven.

Waarom solliciteren bij WEB?

 1. Gunstige verlofregeling
  Bij WEB Poetshulp geniet je van een extra gunstige verlofregeling. Zeker de oudere poetshulpen krijgen jaarlijks extra vakantiedagen in vergelijking met commerciële dienstenchequebedrijven.
 2. Bediendestatuut
  Al onze poetshulpen hebben een bediendestatuut. Dit betekent dat je geniet van een vast maandloon. Als een klant wegvalt – én je dus tijdelijk minder uren presteert -, dan blijft je loon gegarandeerd. Bovendien mag je rekenen op een stipte betaling. Onze poetshulpen werken – volgens eigen keuze – in een contract van 19 uur of 30 uur.
 3. Maaltijdcheques, flexpremies en vergoeding woon-werkverkeer
  Je geniet van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een flexpremie en een vergoeding woon-werkverkeer.
 4. Werk in eigen regio
  Als dienstenchequebedrijf zijn wij actief in de ruime regio’s Turnhout, Geel en Mol. Wij zoeken voor onze poetshulpen steeds naar opdrachten vlakbij.
 5. Extra begeleiding
  Wij besteden veel aandacht aan een persoonlijke begeleiding en ondersteuning van onze poetshulpen. Ons team bevat verschillende poetscoaches die beginnende poetshulpen ondersteunen met raad en daad.

Solliciteren bij WEB als poetshulp?

Contacteer ons vandaag nog!